EXES Sant Joan Despí
93 477 42 24
http://www.exessantjoandespi.com
 

Obra nova últims pisos Àtic Dúplex

Ref: 4039
Àtic
103 m2 construïts.
76 m2 útils.
Per estrenar
Planta 4
Venda: 425.000 €
Habitacions. . . . 3
Banys. . . . 2
Zones comunes. . . .
Calefacció: Aerotèrmia
Aire condicionat. . . .
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: B

Disponible: Àtic-Dúplex amb accés des de l'Avd. Barcelona compost la planta inferior de 2 habitacions, saló-menjador, cuina, 2 banys i balcó de 9,24m² aproximats i des d'una escala interior situada a la sala-menjador ens condueix a la planta superior composta de de 12,98m² aproximats amb bany i sortida a terrassa de 12,74m² aproximats.

Descripció

Immoble d'obra nova que pertany a la promoció SJ DESPI CENTRE a Sant Joan Despí, Centre. Avinguda Barcelona, ​​11. Edifici habitatges 78 m2. SJDespí Centre és una promoció d'obra nova situada en el mateix centre de Sant Joan Despí, envoltada d'espais per als vianants i abundants zones verdes. De caràcter modern i integrador, el projecte ha estat pensat per poder gaudir d'espai exterior i il·luminació natural a totes les estances de l'habitatge.

La promoció es distribueix en 2 blocs separats amb comerç en planta baixa. El primer bloc, de PB + 5, té el seu accés des de l'Avinguda Barcelona mitjançant un passeig de vianants enjardinat. El segon, de PB + 3, es troba al carrer Montjuïc. Un total de 14 habitatges en què els seus residents podran gaudir d'amplis espais interiors amb grans terrasses i balcons a banda i banda. 

El concepte d'habitatge en SJDespí Centre combina l'elegància de el disseny amb una alta qualitat d'acabats i instal·lacions en tots els seus espais, cuidant fins al més mínim detall. A més, el projecte ha estat pensat per a un aprofitament màxim de la llum ocupant la màxima superfície possible de façana en ambdues orientacions.

Les façanes exteriors, presents en tots dos costats a l'tractar de 2 blocs separats, es componen de maó d'obra vista i SATE combinat amb fusteries d'alumini en to fosc. Els paviments interiors es realitzen amb parquet de fusta i gres porcelànic. Per a més detall, posem a la seva disposició una àmplia Memòria de Qualitats.

SJDespí Centre ofereix la possibilitat de gaudir d'habitatges en planta baixa amb múltiples terrasses, plantes tipus amb grans balcons i àtics dúplex amb sortida exterior a banda i banda. La promoció disposa d'una gran varietat de tipologies, amb distribucions de 3 i 4 habitacions.

Lliurament: 2020

Disponible: Àtic-Dúplex amb accés des de l'Avd. Barcelona compost la planta inferior de 2 habitacions, saló-menjador, cuina, 2 banys i balcó de 9,24m² aproximats i des d'una escala interior situada a la sala-menjador ens condueix a la planta superior composta de de 12,98m² aproximats amb bany i sortida a terrassa de 12,74m² aproximats. Qualitats previstes, si no sorgeix imprevist justificat:

Paviment: per tot l'habitatge parquet sintètic AC5 amb sòcol color blanc a joc amb tota la resta de la fusteria interior.

Fusteria exterior: Alumini lacat amb trencament de pont tèrmic. Doble vidre amb cambra d'aire "tipus climalit", persiana alumini motoritzades.

Fusteria Interior: Portes interiors lacades blanca.

Equipament cuina: Totalment moblades amb encimera i frontal entre mobles de Quartz o similar color blanc. Equipats amb armaris modulars de calaixos i portes laminades. Conjunt d'electrodomèstics Bosch o equivalent formada per placa d'inducció de 60cm, campana extractora, forn microones en columna.

Equipaments bany: Inodor de porcellana de tanc amb doble descàrrega i resta elements sanitaris de la Marca NOKEN de Porcelanosa. Lavabo de porcellana sobre moble suspès. Plat dutxa extraplà de resines.